Vissza

A tanulók rögzítése az ADAFOR-ban az OKTV-re jelentkezéshezAz igazgatóknak szeptember 24-ig kell rögzíteni az ADAFOR-ban a tanulók jelentkezését az OKTV-re.

 

A középiskola igazgatójának a 2021/2022-es tanévben szeptember 25-ig kell összesíteni és rögzíteni az ADAFOR nevű számítógépes programban a tanulók jelentkezését az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV).

A versenyzők jelentkeztetésére, a verseny lebonyolításához szükséges adataik rögzítésére, kezelésére és közvetítésére az Oktatási Hivatal által az iskolák rendelkezésére bocsátott ADAFOR nevű számítógépes program OKTV alrendszerében kerül sor. A jelentkezéseket az iskola igazgatójának vagy a megbízottjának az ADAFOR iskolai programja segítségével kell rögzítenie, és azon 2021. szeptember 24-ig kell továbbítania az Oktatási Hivatalba, ahol az ADAFOR központi programja regisztrálja azokat.

A határidő után az Oktatási Hivatal nem fogad további jelentkezéseket. A jelentkezési feltételeknek való megfelelés ellenőrzése, valamint a megfelelő kategóriába történő besorolás az igazgató feladata és felelőssége.

2021-09-28 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>