Vissza

A fenntartói intézkedési tervben foglaltak végrehajtásának ellenőrzéseOktóber 1. és május 31. között kell megvizsgálni a fenntartói intézkedési tervben foglaltak végrehajtását.

 

A 2021/2022-es tanévben a 2021. október 1. és 2022. május 31. közötti időszakban kell megvizsgálni az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés keretében a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 80. §-ának (4) bekezdése szerinti fenntartói intézkedési tervben foglaltak végrehajtását és dokumentálását. Az ellenőrzést az Oktatási Hivatal folytatja le. Az ellenőrzésről készült jelentést az Oktatási Hivatal 2022. augusztus 31-ig küldi meg az oktatásért felelős miniszter részére.

Az Oktatási Hivatal hívja fel az iskola fenntartóját arra, hogy készítsen intézkedési tervet és nyújtsa be jóváhagyásra, ha az adott évben elvégzett mérések eredményei alapján a felmért évfolyamok vonatkozásában a tanulók legalább fele szövegértésből és matematikából nem érte el a 2. vagy a 3. képességszintet és a felhívást követő harmadik évben elvégzett mérés eredményei alapján továbbra is fennállnak.

2021-10-13 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>