Vissza

Október 20-án és 21-én vehetők át az OKTV feladatsorokAz intézményvezetők október 20-21-én vehetik át az OH-tól az OKTV feladatlapjait.

 

Az intézményvezetők 2021. október 20-án és 21-én vehetik át az Oktatási Hivatal munkatársaitól az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) feladatlapjait zárt csomagolásban a matematika I-II-III. kategória, a fizika I-II. kategória és informatikából I.-II. kategória kivételével.

Utóbbi versenyek esetén az első forduló központi írásbeli feladatait az Oktatási Hivatal elektronikus úton az OKTV adminisztrációs rendszerének segítségével (ADAFOR) juttatja el az iskolákba. A rendező intézmény vezetője vagy az általa megbízott munkatárs – az informatika I. kategória kivételével – kellő példányszámban sokszorosítja a feladatlapokat, és azokat megfelelően elzárja a verseny kezdetéig. Informatika I. kategória esetén a feladatlap elektronikus (pdf) változatát a forrásfájlokkal együtt kell a versenyzők rendelkezésére bocsátani. A versenyzőknek szóló tanulói útmutatókat és az adatlapokat a forduló kezdete előtt szintén sokszorosítani kell a versenyzők létszámának megfelelő példányban.

2021-10-20 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>