Vissza

November 15-ig kell jelentkezni a keresztféléves felsőoktatási képzésekreNovember 15-ig kell jelentkezni a 2022 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre.

 


A 2022 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre – az előző években megszokottak szerint – 2021. november 15-én éjfélig lehet jelentkezni, kizárólag elektronikus úton. A jelentkezéshez az E-felvételi (https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli) linkjén lehet feltölteni a szükséges dokumentumokat egy regisztráció (felhasználó név és jelszó megadása) után. A felület folyamatosan tölthető, menthető és újra meg is lehet nyitni.

A jelentkező a regisztráció és a felhasználási feltételek elfogadása után egy automatikus e-mailben biztonsági kódot és felvételi azonosítószámot kap. Erre az e-mailcímre kapja a szükséges egyéb tájékoztatást, értesítést és emlékeztetőt is a felvételi eljárás során. A sorrendet december 14-től január 10-ig egy alkalommal lehet módosítani, azonban ha a jelentkező több, mint három helyet jelölt meg, jelentkezési helyenként 2000 forint kiegészítő eljárási díjat kell fizessen.

2021-11-10 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>