Vissza

Szakmai versenyek versenyfelhívásaiMegjelentek a Hivatalos Értesítőben a szakmai versenyek időpontjai a 2021/22-es tanévre.

 

A 2021. november 5-i Hivatalos Értesítőben jelentek meg a 2021/2022-es tanév szakmai versenyfelhívásai. Az Agrárminisztérium a hatáskörébe tartozó Országos Szakmai Tanulmányi Versenyeket (OSZTV) a szakterületen működő technikusképzést folytató agrárszakképző intézmények nappali rendszerű végzős évfolyam tanulói számára hirdeti meg, a Szakma Kiváló Tanulója Versenyeket (SZKTV) pedig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködve rendezi meg a mezőgazdasági és élelmiszeripari szakképzésben részt vevők számára.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma versenyfelhívása az Egészségügy ágazat OSZTV versenyeire szól, amelyeket a minisztérium az új szakképzési rendszerben szakmai oktatást folytató hazai szakképző intézményekkel tanulói/felnőttképzési jogviszonyban álló tanulói számára hirdet meg. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 2021/2022. tanévben megrendezendő SZKTV és OSZTV versenyeket a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával közösen hirdeti meg, amelynek döntőjére 2022 áprilisában a Szakma Sztár Fesztivál keretében kerül sor.

2021-11-10 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>