Vissza

A Hídprogramok határidejeA 2016/2017-es tanév rendje értelmében a Pedagógiai Oktatási Központok (az ún. POK-ok) 2017. március 30-ig jelölik ki a Köznevelési Hídprogramot a következő tanévtől megvalósító középfokú intézményt vagy intézményeket, és erről tájékoztatják az általános iskolákat.

A 2016/2017-es tanév rendje értelmében a Pedagógiai Oktatási Központok (az ún. POK-ok) 2017. március 30-ig jelölik ki a Köznevelési Hídprogramot a következő tanévtől megvalósító középfokú intézményt vagy intézményeket, és erről tájékoztatják az általános iskolákat. (A POK-ok az Oktatási Hivatal jogszabályban meghatározott pedagógiai-szakmai szolgáltatásokkal kapcsolatos helyi feladatait látják el.)

Ugyancsak 2017. március 30-ig jelöli ki a szakképzésért és felnőttképzésért felelős miniszter, valamint az agrárpolitikáért felelős miniszter a Szakképzési Hídprogramot a következő tanévtől megvalósító középfokú tagintézményt vagy intézményeket, és erről az oktatási központon keresztül tájékoztatja az általános iskolákat.

Az általános iskolának 2017. június 19-ig kell kezdeményezni a tanköteles tanuló felvételét a Hídprogramokba.

2017-03-21 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>