Vissza

November 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Klebelsberg Képzési ÖsztöndíjbaNovember 15-ig meghosszabbították a jelentkezési határidőt a Klebelsberg Képzési Ösztöndíjprogramba.

 

Az eredeti 2021. november 8-i határidőt egy héttel meghosszabbítva, november 15-ig várják a végzős pedagógus hallgatók jelentkezést a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programba. A program célja a megfelelően képzett, szakmailag elhivatott, gyakorlati tapasztalattal rendelkező pedagógus-utánpótlás biztosítása.

Az ösztöndíj összege 125.000 forint, 250.000 forint vagy 375.000 forint lehet félévente, tanulmányi eredménytől és attól függően, hogy a pályázó milyen szakon tanul és a munkavállalásához mely régiót preferálja. A program a sikerrel pályázók tanulmányait segíti és azt, hogy számukra a diploma megszerzése után állást biztosítson egy köznevelési intézményben. A pályázatokat a sikeres jelentkezéshez elektronikusan és papír alapon is be kell nyújtani a KRÉTA felületén (http://osztondij.e-kreta.hu), amelyeket november-december folyamán értékelnek és bírálnak el.

2021-11-18 | dr. Klész Tibor | Klebelsberg Központ hírei

Szeretnék ilyen híreket kapni >>