Vissza

Továbbképzések a szakmai vizsgaelnökök és vizsgajegyzők részéreA Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a honlapján (www.nive.hu) megjelölte azokat az időpontokat, amikor továbbképzéseket szervez a szakmai vizsgaelnökök és a vizsgajegyzők részére.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a honlapján (www.nive.hu) megjelölte azokat az időpontokat, amikor továbbképzéseket szervez a szakmai vizsgaelnökök és a vizsgajegyzők részére.

A szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok felkészítő programjai 2017. április 20-án, 2017. április 27-én, 2017. május 4-én és 2017. június 1-jén kerülnek megszervezésre. A programok részvételi költsége 15.000 Ft/fő, a szakmai vizsga jegyzőinek felkésztő program részvételi költsége pedig 8.255 Ft/fő. A jegyzői felkésztő program része többek között a szakmai vizsgáztatás jogszabályi háttere, az elektronikus törzslap kitöltése a gyakorlatban és a konzultáció a komplex vizsgák tapasztalatairól. Jelentkezni a honlapon az online jelentkezési lap kitöltésével az időpontra kattintva lehet."

 

2017-03-29 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>