Vissza

Január 20-ig kell benyújtani pályázatokat Arany János Kollégiumi ProgrambaJanuár 20. az Arany János Kollégiumi Programra történő pályázatok benyújtásának határideje.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása alapján a 8. évfolyamos tanulók számára 2022. január 20-ig kell benyújtani a pályázatokat az Arany János Kollégiumi Programban való részvételre. A program célja, hogy a sérülékeny tanulói csoportokba tartozó gyermekek a középiskolai kollégiumok által alkalmazható pedagógiai eszközrendszer segítségével eredményesen tanulhassanak, érettségi bizonyítványt szerezzenek a nappali tagozatos középiskolai osztályokban, továbbá esélyt kapjanak a felsőfokú tanulmányok megkezdésére.


Pályázni a programban részt vevő, a pályázati felhívásban felsorolt középiskolákba lehet. A pályázatot legkésőbb 2022. január 20-áig postai úton kell eljuttatni a felsorolt intézmények közül kiválasztott középiskola és egyidejűleg a vele együttműködő kollégium címére. A pályázatokat a kiválasztott középiskola és a kollégium közösen bírálja el, amelynek eredményéről 2022. február 10-éig tájékoztatják a jelentkezőket. A programról további információk érhetők el a http://www.ajkp.hu honlapon.

 

2022-01-19 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>