Vissza

Január 31-ig lehet jelentkezni a Közgazdasági DiákolimpiáraJanuár 31-ig lehet jelentkezni a Közgazdasági Diákolimpiára. Január 31-ig lehet jelentkezni a "Közgazdasági Diákolimpia 2022"-re.

 


A kifejezetten a versenyre létrehozott honlapon (https://kozgazdasagiolimpia.hu/) található tájékoztató értelmében a Magyar Közgazdasági Társaság a szervező partnereivel a 2021/2022-es tanévben is megrendezi a Közgazdasági Diákolimpiát. A versenyre a középfokú oktatási intézményekben tanuló diákok jelentkezhetnek 2022. január 31-ig.

A 2022. február 14. és 18. között megrendezésre kerülő Közgazdasági Diákolimpia első fordulója egy online írásbeli megmérettetés lesz, amelyet március második felében egy kétfordulós (írásbeli és szóbeli) országos döntő követ. A döntőre a tervek szerint Budapesten kerül sor vagy a járványhelyzettől függően online lesz megtartva, ahol a legjobbak mérik össze közgazdasági tudásukat. A döntő 1-3. helyezettjei – ha gazdaságtudományok képzési területre jelentkeznek – 30 többletpontra lesznek jogosultak.

2022-01-28 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>