Vissza

Középfokú szóbeli felvételi meghallgatások február 22-tőlFebruár 22-étől vannak a szóbeli vizsgák egészen március 11-ig a középiskolai felvételi eljárás keretében.

 

A 2022/2023-as tanévre történő középfokú felvételi eljárás keretében 2022. február 22. és március 12. között kell lefolytatni a szóbeli meghallgatásokat. Az általános iskolák – a február 19-én külső szolgáltatói hiba miatt– február 21-ig meghosszabbított határidőig továbbították a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig az Oktatási Hivatalnak. Március 16-ig hozzák nyilvánosságra a jelentkezők felvételi jegyzékét, a tanulói adatlapok módosítására idén is lesz lehetőség, március 21-én és 22-én az általános iskolákban.


A középfokú iskola igazgatója az ideiglenes felvételi rangsort az Oktatási Hivatal által meghatározott módon április 12-ig fogja megküldeni az Oktatási Hivatalnak, ezt követően a felvételt hirdető középfokú iskolák április 29-ig küldik meg a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak.

 

2022-02-23 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>