Vissza

Megjelentek a 2023. évi pedagógusminősítési keretszámokMegjelent az OH oldalán a tájékoztatás a 2023. évi pedagógusminősítési keretszámokról.

 

Az oktatásért felelős miniszter a következő naptári évre vonatkozóan minden év február utolsó napjáig teszi közzé az általa vezetett minisztérium hivatalos lapjában a lebonyolítandó minősítő vizsgák és a minősítési eljárások számát, azaz a minősítési keretszámokat, továbbá a minősítő vizsgák és a minősítési eljárások szervezésének központi szabályait, valamint a minősítési tervbe történő felvétel különös feltételeit.

A keretszámok és a jelentkeztetés részletes feltételei a https://www.oktatas.hu oldalon érhetők el. A pedagógusok az őket foglalkoztató intézmény vezetőjénél kezdeményezhetik a minősítésre történő jelentkezésüket. Több intézményben történő foglalkoztatás esetén a jelentkezés leadása az adatkezelő intézményben lehetséges. A jelentkezési lap két példányát aláírva 2022. március 31-éig kell benyújtani az intézményvezetőnek. Az intézményvezető az Oktatási Hivatal által működtetett informatikai felületen 2022. április 19-éig rögzíti a jelentkezéseket, megjelölve az elérni kívánt fokozatot. (A miniszteri közlemény közvetlenül elérhető a https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/pem/VIII-3155-1-2022_kozlemeny.pdf linkre kattintva.)

2022-03-03 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>