Vissza

Július 7-ig lehet módosítani a felsőoktatási felvételi sorrendetJúlius 7-ig lehet módosítani a sorrendet a felsőoktatási felvételi eljárásban.

A 2022/2023-as felsőoktatási tanévre történő felvételi eljárás szabályai értelmében a felvételizők 2022. július 7-ig pótolhatják a még hiányzó dokumentumaikat, és eddig módosíthatják a megjelölt szakok sorrendjét a felsőoktatási felvételi elektronikus rendszerében, az E-felvételiben (https://www.felvi.hu/).


Ezt összesen egyetlen alkalommal tehetik meg. A pontszámításhoz még szükséges dokumentumok az E-felvételi rendszer „Dokumentumok” menüpontjában tölthetők fel, és ugyanitt követhető nyomon elbírálásuk is. A sorrendmódosításra a jelentkezéskor megadott képzések sorrendjét illetően az E-felvételi „Sorrendmódosítás” menüpontjában van lehetőség, míg a személyes adatok változását a „Személyes adatok” menüpontban jelezhetik a felvételizők. A 2022 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan július 21-én hirdetik ki, amelyek elsőként a https://www.felvi.hu/ honlapon lesznek elérhetők.

2022-07-06 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>