Vissza

Megjelentek a felsőoktatási ponthatárokA 2022-2023-as tanév felsőoktatási képzéseire jelentkezett diákok SMS-t is kaptak az eredményről.

 

2022. július 21-én este végre minden érintett, aki valamely felsőoktatási intézménybe jelentkezett a 2022 szeptemberében kezdődő szemeszterben, megtudhatta, hogy felvették-e a kiszemelt szakára vagy a megszerzett pontjai nem bizonyultak elégségesnek.


Szerte az országban, így Budapesten kívül Debrecenben, Egerben, Győrött, Miskolcon, Pécsett, Salgótarjánban és Szegeden is ún. ponthatárváró rendezvényeken, közösen is izgulhattak a felvételizők. A városligeti napozóréten azonban a felsőoktatásért felelős új tárca, azaz a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK által szervezett „Pont Ott Parti” keretében értesülhettek elsőként a ponthatárokról a kilátogatók.
A ponthatárokat természetesen a https://www.felvi.hu nyitóoldalán is meg lehetett tekinteni este 20:00-tól, azok a felvételizők pedig, akik jelentkezéskor megadták a mobilszámukat, késő este sms-t is kaptak az eredményekről.

2022-07-23 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>