Vissza

Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákraSzeptember 5. az őszi érettségi vizsgákra a jelentkezési lap benyújtásának határideje.

A 2022/2023-as tanévben 2022. szeptember 5. az október-novemberi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira szóló jelentkezési lap benyújtásának határideje. A jelentkezési lapot a jogszabály értelmében a május-júniusi vizsgaidőszak esetén február 15-ig, az október-novemberi vizsgaidőszak esetén szeptember 5-ig lehet benyújtani a vizsgabizottságot működtető intézmény igazgatójához.

Az érettségi vizsgára történő jelentkezés az e célra szolgáló jelentkezési lappal történhet. A jelentkezési határidő elmulasztása esetén igazolási kérelmet a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül lehet előterjeszteni. A jelentkezési határidő lejártát követően az igazgató összesítő jelentést készít az érettségi vizsgára jelentkezőkről. 2022 őszi érettségi vizsgaidőszak október 14-től november 25-ig fog tartani. Az írásbeli vizsgákra október 14. és 27. között, az emelt szintű szóbeli vizsgákra november 10. és 14. között, a középszintű szóbeli vizsgákra pedig november 21. és 25. között kerül sor.

2022-09-02 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>