Vissza

Nevezési határidő a XVII. Országos Koncz János HegedűversenyreSzeptember 21. a nevezési határidő a középiskolai XVII. Országos Koncz János Hegedűversenyre.

 

2022. szeptember 21. a nevezési határidő a középiskolai XVII. Országos Koncz János Hegedűversenyre a 2022/2023-as tanévben. A hegedűverseny a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint versenyen vegyen részt. Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat.

A verseny döntőjére 2022. november 25-27-én kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2022-09-16 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>