Vissza

A tanulók rögzítése az ADAFOR-ban az OKTV-re jelentkezéshezAz igazgatóknak péntekig kell rögzíteni az ADAFOR-ban a tanulók jelentkezését az OKTV-re.

 

A középiskola igazgatójának a 2022/2023-as tanévben szeptember 23-ig kell összesíteni és rögzíteni az ADAFOR nevű számítógépes programban a tanulók jelentkezését az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV).
A versenyzők jelentkeztetésére, a verseny lebonyolításához szükséges adataik rögzítésére, kezelésére és közvetítésére az Oktatási Hivatal által az iskolák rendelkezésére bocsátott ADAFOR nevű számítógépes program OKTV alrendszerében kerül sor. A jelentkezéseket az iskola igazgatójának vagy a megbízottjának az ADAFOR iskolai programja segítségével kell rögzítenie, és azon 2022. szeptember 23-ig kell továbbítania az Oktatási Hivatalba, ahol az ADAFOR központi programja regisztrálja azokat. A határidő után az Oktatási Hivatal nem fogad további jelentkezéseket. A jelentkezési feltételeknek való megfelelés ellenőrzése, valamint a megfelelő kategóriába történő besorolás az igazgató feladata és felelőssége.

2022-09-22 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>