Vissza

Szeptember 25-ig lehet jelentkezni az Útravaló programokraSzeptember 25-ig lehet benyújtani az Útravaló ösztöndíjprogramra a pályázatot.

2022. augusztus 26-án megjelent a 2022/2023-as tanév Útravaló Ösztöndíjprogram Út a középiskolába, Út az érettségihez és Út a szakmához esélyteremtő alprogramja, amelyet a Belügyminisztérium megbízásából a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság mint lebonyolító nyílt pályázatként hirdetett meg.


Pályázat benyújtása az előző éveknek megfelelően az ún. UTR (https://utr.tef.gov.hu/) rendszerben történhet a pályázati felhívásban rögzítetteknek megfelelően. Mind a regisztrációk benyújtásának, mind a pályázat benyújtásának 2022. szeptember 25-én 23:59:59 óra a végső határideje. Határidőben benyújtottnak minősül az a pályázat, amely az elektronikus felületen véglegesítésre és az ún. FEH admin által jóváhagyásra került. A korábbi évek gyakorlatától eltérően kizárólag elektronikusan, a pályázati felületre szükséges valamennyi dokumentumot feltölteni, ahogy már 2021-ben is.

2022-09-22 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>