Vissza

Megjelent az OH tájékoztató a tanulmányi területekrőlAz Oktatási Hivatal ma nyilvánosságra hozta a középfokú iskolák tanulmányi területeinek meghatározási formáját.

Az Oktatási Hivatal szeptember 29-én hozta nyilvánosságra a honlapján (https://www.oktatas.hu/) az adott tanévre vonatkozóan a középfokú iskolák tanulmányi területeinek meghatározási formájáról szóló közleményt. A középfokú iskoláknak a tanulmányi területeik leírását és azok belső kódját a közleményben foglaltak szerint kell megállapítaniuk elektronikus úton, a „KIFIR tanulmányi területek és felvételi tájékoztató megadása a középfokú intézmények számára a 2023/2024. tanévre” programba történő belépés után a KIFIR rendszerben, amelyben az intézmények folyamatosan nyomon követhetik a megadott tanulmányi területek státuszát.

A tanulmányi területeket és a felvételi tájékoztatót kizárólag elektronikus úton kell megküldeni a Hivatalnak 2022. október 20-ig. A Hivatal ellenőrzi, hogy a közölt adatok megfelelnek-e a közleményben leírtaknak, amennyiben szükséges, egyeztet a beküldő intézménnyel, végül lezárja a megadott tanulmányi területek leírását.

2022-10-01 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>