Vissza

Október elsejétől ismét lehet pályázni a Lázár Ervin ProgrambaÚjra lehet október 1-jétől pályázni a Lázár Ervin programra.

 

A Klebelsberg Központ tájékoztatása értelmében (https://kk.gov.hu) 2022. október 1. és 17. között ismét várják a szervezetek és vállalkozók pályázatait a Lázár Ervin 2023 Programba, amely több mint 700 ezer gyermeknek kínál kulturális élményt. A program célja a nemzeti identitás megerősítése és a magyar kultúra megismertetése is.
A Lázár Ervin Program az állami és nem állami fenntartású intézményekben tanuló több mint 700 ezer 1-8. évfolyamos tanulót érint, beleértve a hat- és nyolcévfolyamos gimnáziumokat is. A gyerekek színházi-, tánc-, báb- és cirkuszi előadásokat, komolyzenei hangversenyeket, népzenei produkciókat, muzeális intézmények látogathatnak, nemzeti parkok kereshetnek fel és egyéb, kiemelt kulturális jelentőséggel bíró nemzeti emlékhelyek látogathatnak meg a Lázár Ervin Program keretében. A program ezáltal esélyegyenlőséget biztosít a hátrányos helyzetű térségekben élő gyerekeknek is. A pályázati felhívás a https://kormany.hu/dokumentumtar/palyazatok-3 oldalon érhető el.

2022-10-01 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>