Vissza

Nevezési határidő a VIII. Országos SzaxofonversenyreOktóber 7. a nevezési határidő a BM által meghirdetett VIII. Országos Szaxofonversenyre.

 


2022. október 7. a nevezési határidő a középiskolai VIII. Országos Szaxofonversenyre a 2022/2023-as tanévben. A szaxofonverseny a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint versenyen vegyen részt. Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat.


A verseny döntőjére 2022. november 11-12-én kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2022-10-03 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>