Vissza

Szakmai versenyek versenyfelhívásaiMegjelentek a Hivatalos Értesítőben a szakmai versenyek időpontjai a 2022/23-as tanévre.

 

A 2022. október 25-i Hivatalos Értesítőben jelentek meg a 2022/2023-as tanév szakmai versenyfelhívásai. Az Agrárminisztérium a hatáskörébe tartozó Országos Szakmai Tanulmányi Versenyeket (OSZTV) a szakterületen működő technikusképzést folytató szakképző intézmények nappali rendszerű végzős évfolyam tanulói számára hirdeti meg, a Szakma Kiváló Tanulója Versenyeket (SZKTV) pedig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködve rendezi meg a mezőgazdasági és élelmiszeripari szakképzésben részt vevők számára.


A Belügyminisztérium versenyfelhívása az Egészségügy ágazat OSZTV versenyeire szól, amelyeket a minisztérium az új szakképzési rendszerben szakmai oktatást folytató hazai szakképző intézményekkel tanulói/felnőttképzési jogviszonyban álló tanulói számára hirdet meg. A Kulturális és Innovációs Minisztérium meghirdette a 2022/2023. tanévi Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyét, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával közösen az SZKTV és OSZTV versenyeket, amelynek döntőjére 2023 áprilisában a Szakma Sztár Fesztivál keretében kerül sor.

2022-10-26 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>