Vissza

November 7-én tekinthetők meg a kormányhivatalokban a kijavított érettségi dolgozatokA kormányhivatalokban jelentkezett vizsgázók a kijavított érettségi dolgozatukat nov. 7-én tekinthetik meg.

 

A megyei, illetőleg fővárosi kormányhivatalokban jelentkezett vizsgázók kijavított írásbeli érettségi vizsgadolgozatai 2022. november 7-én (hétfőn) tekinthetők meg. Az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) található listából ki lehet választani, hogy a vizsgázó melyik kormányhivatalban jelentkezett érettségi vizsgára. (Például a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal esetén a helyszín (épület) a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály, Oktatási és Hatósági Osztály, címe 6000 Kecskemét, Deák Ferenc tér 3., a megtekintés terme pedig a földszinti „Képes terem”.)

A Hivatal felhívta a figyelmet arra is, hogy a kijavított érettségi vizsgadolgozatok megtekintésére vonatkozó adatok csak és kizárólag a megyei, illetőleg fővárosi kormányhivatalokban jelentkezett vizsgázókra vonatkoznak. A középiskolában jelentkezett vizsgázók a jelentkezést rögzítő középiskolában tájékozódhatnak a megtekintés időpontjáról és helyéről.

2022-10-28 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>