Vissza

Országos Tudományos és Innovációs Olimpia középiskolásoknak14-19 éves középiskolásoknak hirdettek Országos Tudományos és Innovációs Olimpiát, amire november 28-ig lehet jelentkezni.

 

Hazai és határon túli 14-19 éves középiskolásoknak hirdette meg a Magyar Innovációs Szövetség a 32. Országos Tudományos és Innovációs Olimpiát. Pályázni 2022. november 28-ig lehet olyan önálló projekttel, amely a kidolgozandó vagy megoldandó természettudományi, matematikai, környezetvédelmi ötletet vagy feladatot legfeljebb kétoldalban vázolja fel.


Az értékelésének szempontjai a téma megközelítésének eredetisége, a kidolgozás alapossága, tudományos értéke, az önálló munka, továbbá az írásos anyag, a műszaki alkotás vagy modell színvonala, illetőleg az eredmények világos értelmezése. A kreatív fiatalok összesen több ötmillió forint jutalmat és költségtérítést kaphatnak, az három első helyezett pedig részt vehet a kétfordulós EU Fiatal Tudósok Versenyén. A verseny további részleteiről a www.innovacio.hu oldalon lehet tájékozódni.

2022-11-13 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>