Vissza

November 20-ig kell hitelesíteni a keresztféléves felsőoktatási jelentkezéseketNovember 20-ig kell hitelesíteni a felsőoktatási jelentkezéseket.

 

A 2023 februárjában induló felsőoktatási képzésekre jelentkezőknek 2022. november 20-ig kell hitelesíteni a jelentkezéseiket az E-felvételi felületén, ugyanis a jelentkezési szándék a hitelesítés után válik érvényessé.

A felvi.hu tájékoztatása értelmében a hitelesítés kétféleképpen végezhető el. Vagy az Ügyfélkapun keresztül az E-felvételi felületén található hitelesítés funkció használatával két rendszerbe történő együttes belépéssel, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb november 20-ig az Oktatási Hivatal címére (1443 Budapest, Pf. 220) lehetőleg ajánlott küldeményként postára adva. A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát, azaz hogy a hitelesítés sikeresen megtörtént.

2022-11-19 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>