Vissza

„Szakképzésért díj” – Elismerés a szakképzésben oktatóknakNovember 10-én elismerésben részesültek a szakképzésben oktatók a KIM által alapított Szakképzésért Díjjal.

 

Elismerésben részesültek a szakképzésben oktatók a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) által 2020-ban alapított „Szakképzésért díj” formájában, amelyeket 2022 november 10-én adott át a György László, a KIM innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára és Pölöskei Gáborné, a KIM szakképzésért felelős helyettes államtitkára.


Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) honlapján (https://ikk.hu/) megjelentetett információk alapján az ünnepélyes keretek között átadott díjat a szakképzés és felnőttképzés területén legalább öt éve végzett eredményes, példamutató tevékenység elismeréséért lehet odaadományozni. A rangos elismerésben idén 15 fő (intézményvezető, főigazgató, kancellár, igazgató, igazgatóhelyettes, oktató és szakmai oktató) részesült, akik példamutató munkájukkal hozzájárulnak a magyar szakképzés erősítéséhez. A pontos névsor megtalálható az IKK honlapján.

2022-11-21 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>