Vissza

Adatok megküldése az országos kimeneti mérések előkészítéséhezJövő hét szerdáig kell megküldenie az iskoláknak az országos kimeneti mérések előkészítéséhez szükséges adatokat az OH részére.

 

Az iskoláknak 2022. november 30-áig kell megküldeni az országos kimeneti mérések előkészítéséhez szükséges adatokat az Oktatási Hivatal részére. A 2022/2023-as tanév során négy országos mérés lebonyolítására kerül sor az Oktatási Hivatal által meghatározott ütemezés szerint. A mérések előkészítéséhez szükséges adatokat az iskolák a bemeneti mérések esetében már szeptember 23-ig meg küldték a Hivatal részére, ugyanis a bemeneti mérésekre szeptember 26. és november 30. között kerül sor.


Az iskolák által november 30-áig megküldött adatok alapján a kimeneti mérésekre 2023. március 6. és június 9. között fog sor kerülni. A méréseket az Oktatási Hivatal által elkészített – és informatikai rendszerének közvetítésével az iskolák számára elérhetővé tett – digitális mérőeszközök alkalmazásával kell lebonyolítani.

2022-11-25 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>