Vissza

Kormányrendelet az iskolai hit- és erkölcstanoktatásban részt vevő személyek bérfejlesztésérőlKormányrendelet jelent meg az iskolákban szervezett hit- és erkölcstanoktatásban részt vevő személyek bérfejlesztéséről.

 

A Magyar Közlöny 2022. november 24-i számában jelent meg a bevett egyház és annak belső egyházi jogi személye által az állami és a nemzetiségi önkormányzat fenntartásában működő iskolában szervezett hit- és erkölcstanoktatásban, valamint az egyházi köznevelési és szakképző intézményben szervezett hittanoktatásban részt vevő személyek bérfejlesztéséhez nyújtott 2023. évi kiegészítő költségvetési támogatásról szóló 476/2022. (XI. 24.) kormányrendelet.


A kiegészítő támogatás az érintettek 2023. január 1-jétől hatályba lépő bérfejlesztése ellentételezését jelenti. Fajlagos összege 61.000 forint/hó/fő, amely a finanszírozott számított pedagóguslétszám alapján kerül megállapításra. A kiegészítő támogatás megállapításáról a Magyar Államkincstár Budapesti és Pest Vármegyei Igazgatósága dönt.

2022-11-25 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>