Vissza

Agrárkamarai felhívás szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe történő felvételreAgrárkamarai felhívás jelent meg a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe történő felvételre.

 


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2022. november 29-én pályázati felhívást jelentetett meg a duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételi eljárásában részt vevő szakértők névjegyzékébe történő felvételre.

Pályázatot az a természetes személy nyújthat be, aki a megjelölt szakterület(ek)nek megfelelő szakirányú főiskolai vagy egyetemi végzettséggel (diploma) és 5 éves szakmai gyakorlattal, vagy szakirányú szakmai középfokú végzettséggel és 8 éves szakmai gyakorlattal, vagy mesterlevéllel és 5 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. További feltétel, hogy a leendő szakértő vállalja az agrárkamara által szervezett, térítésmentes módszertani, szakmai felkészítőn történő részvételt és az azt lezáró vizsgát a névjegyzékre történő felkerülést követően. A pályázatok benyújtása folyamatos, azok elbírálására évente két alkalommal kerül sor. További infó: https://www.nak.hu/.

2022-12-02 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>