Vissza

Január 10-ig módosítható a felsőoktatási keresztféléves jelentkezés sorrendjeA keresztféléves felvételin egyetemre jelentkezők január 10-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumaikat.

 

A 2023 februárjában induló felsőoktatási keresztféléves felvételi eljárás során kizárólag a jelentkezési helyek sorrendjén lehet – felfeljebb egy alkalommal – változtatni legkésőbb 2023. január 10-ig. Az egyetemre jelentkezőknek ezen kívül ugyaneddig lehet visszavonni a jelentkezési hely(ek)et és pótolni az esetlegesen hiányzó dokumentumaikat is. A felvételizők e-mailen keresztül kaphatnak felszólítást, amennyiben a pontszámításhoz vagy a többletpontok igazolásához dokumentumot szükséges pótolni, ezért érdemes az e-maileket rendszeresen ellenőrizni.


A keresztféléves képzésekre 2022. november 15-én éjfélig lehetett jelentkezni, kizárólag elektronikus úton. A jelentkezéshez az E-felvételi (https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli) linkjén lehet feltölteni a szükséges dokumentumokat egy regisztráció (felhasználó név és jelszó megadása) után. A felület folyamatosan tölthető, menthető és újra meg is lehet nyitni.

2023-01-07 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>