Vissza

Január 12. és 14. között lesz az EDUCATIO szakkiállításJanuár 12-én 23. alkalommal nyílik meg az Educatio szakkiállítás.

 

2023. január 12. és 14. között immáron 23. alkalommal kerül megrendezésre az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, idén – a tavalyi online megrendezést követően – újra a Hungexpo területén. A kiállítás célja, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket, azaz a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel, azaz a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.


A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók is egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. A rendezvényre látogatók különböző előadások (OH, KIM, HÖOK, egyetemek) keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni. A szakkiállítás programjáról bővebb információk a https://www.educatioexpo.hu/ linken találhatók.

2023-01-07 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>