Vissza

Január 19-ig kell benyújtani pályázatokat Arany János Kollégiumi ProgrambaJanuár 19-ig kell benyújtani pályázatokat Arany János Kollégiumi Programba.

 


A Belügyminisztérium pályázati felhívása alapján a 8. évfolyamos tanulók számára 2023. január 19-ig kell benyújtani a pályázatokat az Arany János Kollégiumi Programban való részvételre. A program célja, hogy a sérülékeny tanulói csoportokba tartozó gyermekek a középiskolai kollégiumok által alkalmazható pedagógiai eszközrendszer segítségével eredményesen tanulhassanak, érettségi bizonyítványt szerezzenek a nappali tagozatos középiskolai osztályokban, továbbá esélyt kapjanak a felsőfokú tanulmányok megkezdésére.

Pályázni a programban részt vevő, a pályázati felhívásban (https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/ajkp_2022) felsorolt középiskolákba lehet. A pályázatot legkésőbb 2023. január 19-ig postai úton kell eljuttatni a felsorolt intézmények közül kiválasztott középiskola és egyidejűleg a vele együttműködő kollégium címére. A pályázatokat a kiválasztott középiskola és a kollégium közösen bírálja el, amelynek eredményéről 2023. február 10-éig tájékoztatják a jelentkezőket. A programról további információk érhetők el a http://www.ajkp.hu honlapon.

2023-01-16 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>