Vissza

Nevezési határidő a XIII. Országos Kodály Zoltán Szolfézs- és Népdaléneklési VersenyreFebruár 1-ig lehet nevezni XIII. Országos Kodály Zoltán Szolfézs- és Népdaléneklési Versenyre.

 

2023. február 1. a nevezési határidő a XIII. Országos Kodály Zoltán Szolfézs- és Népdaléneklési Verseny területi válogatóira a 2022/2023-as tanévben. A verseny a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.

Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. A verseny területi válogatóira 2023. március 8-án, döntőjére 2023. május 12. és 14. között kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2023-02-01 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>