Vissza

Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató kiegészítéseJanuár 27-én megjelent a szeptemberben induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítése.


2023. január 27-én a https://www.felvi.hu/ oldalon megjelent a szeptemberben induló képzések elektronikus Felsőoktatási felvételi tájékoztatójának hivatalos kiegészítése, amelyben a korábban közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények.


A kiegészítések alapján vannak olyan szakok, amelyeket a felsőoktatási intézmények különböző okok miatt decemberben még nem hirdettek meg, most viszont megjelennek. Az új meghirdetések és az egyéb korrekciók, törlések is beépültek a tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvashatók abban. A szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre legkésőbb 2023. február 15-én éjfélig lehet jelentkezni. A hivatalos kiegészítés egybeszerkesztett változata letölthető pdf-ben https://www.felvi.hu/ oldalról.

2023-02-01 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>