Vissza

Értesítés az Arany János Program pályázati eredményérőlAz Arany János program eredményéről péntekig kell értesíteni tanulókat és a szülőket.


Az Arany János Tehetséggondozó Programban és az Arany János Kollégiumi Programban részt vevő intézményeknek a programra benyújtott pályázatok eredményéről 2023. február 10-ig kell – egymás egyidejű előzetes értesítésével és a köznevelésért felelős miniszter bevonásával – értesíteni az érintett törvényes képviselőket, tanulókat és általános iskolákat.

Az Arany János Kollégiumi Programban való részvételre 2022. december 9-ig, az Arany János Kollégiumi Programban való részvételre 2023. január 19-ig kellett benyújtani a pályázatokat. Az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézményeknek 2022. január 20-ére (a pótfelvételit írok számára február 1-jére) kellett megszervezni a programba jelentkezőkkel a találkozást. A pályázatokat a kiválasztott középiskola és a kollégium közösen bírálja el, amelynek eredményéről a fenti határidőig tájékoztatják a jelentkezőket.

2023-02-07 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>