Vissza

Adatok feltöltése a korai iskolaelhagyást megelőző rendszerbeFebruár 10. a határideje az adatok feltöltésének a szakképzésben a korai iskolaelhagyást megelőző rendszerbe.

A szakképző intézményeknek a 2022/2023-as tanév első félévére vonatkozóan február 10-ig kell feltölteni a korai iskolaelhagyás megelőzését támogató rendszerbe a korai iskolaelhagyással veszélyeztetett tanulók létszámát összesítve, valamint az alkalmazott intézkedéseket feladatellátási helyenként összesített formában, évfolyamonkénti és tantárgyankénti bontásban. (A tanév második félévére vonatkozóan június 20-ig feltölti.

A korai iskolaelhagyás megelőzését támogató rendszert a szakképzési államigazgatási szerv a regisztrációs és tanulmányi alaprendszer részeként működteti, és a szakképző intézmény, valamint a fenntartó számára javaslatot tesz a pedagógiai eredményességet javító intézkedésekre, biztosítja számukra a pedagógiai-szakmai támogatást, valamint értékeli a szakképző intézmény szintjén történő beavatkozások előrehaladását, amelyről később tájékoztatja a szakképző intézményt és a fenntartót.

2023-02-07 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>