Vissza

Jelentkezés a köznevelési képesítő vizsgákraA köznevelésért felelős miniszter hatáskörébe tartozó tavaszi képesítővizsgákra február 15-ig kell jelentkezni.

 

A köznevelésért felelős miniszter hatáskörébe tartozó 2023 tavaszi képesítővizsgákra 2023. február 15-ig kell jelentkezni. Képesítővizsgára írásban kell jelentkezni a vizsgaközpont honlapján közzétett jelentkezési lap benyújtásával. A jelentkezéskor csatolni kell a vizsgával kapcsolatos kérelmet és az ilyen kérelem alapjául szolgáló okiratot vagy annak hiteles másolatát. A képesítővizsgára történő jelentkezéskor be kell mutatni a személyi igazolványt (tanulók kivételével), az előírt iskolai végzettséget vagy szakmai előképzettséget igazoló eredeti okiratot, az egyéb feltételek teljesítését igazoló dokumentumot, továbbá a szakmai képzés befejezését igazoló bizonyítványt.


A képesítővizsgára történő jelentkezés benyújtásának határideje a február-márciusi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszakot megelőző év december hónapjának 15. napja, az október-novemberi vizsgaidőszak esetén pedig a vizsgaidőszak éve augusztus hónapjának 15. napja.

2023-02-10 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>