Vissza

Információk az Oktatási és Kulturális Közlöny megszűnésével kapcsolatbanEgy tájékoztató jelent meg az Oktatási és Kulturális Közlöny január 1-jei megszűnésével kapcsolatos tudnivalókról.

 


2023. január 1-jével megszűnt az Oktatási és Kulturális Közlöny, amelyben az elmúlt évtizedekben több oktatási témájú információt (pályázati felhívások, követelményrendszerek, testületek tagjainak névsora stb.) is közzé tettek. Ezek további megjelenési helyével kapcsolatban a Klebelsberg Központ egy tájékoztatót jelentetett meg a honlapján (https://kk.gov.hu/).


A jogszabályok és közjogi szabályozó eszközök kivételével a korábban az Oktatási és Kulturális Közlönyben megjelent dokumentumok 2023. január 1-jétől a tájékoztatóban felsorolt helyeken érhetők el. (Például a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj pályázati felhívása a Klebelsberg Központ honlapján, a nyelvvizsga-bizonyítvány visszavonásáról hozott határozat a Hivatalos Értesítő és az Oktatási Hivatal honlapján is.) A jogszabályok a Magyar Közlönyben, a közjogi szabályozó eszközök a Hivatalos Értesítőben tekinthetők meg (www.magyarkozlony.hu), ahol az Oktatási és Kulturális Közlöny 2022. december 31. napjáig megjelent számai továbbra is megtekinthetők.

2023-02-10 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>