Vissza

Szerdáig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekreMa éjfélkor lejár a felsőoktatási felvételi jelentkezés határideje a szeptemberben induló képzésekre.

 

A 2022 szeptemberében induló felsőoktatási szakképzésekre, alap- és osztatlan képzésekre, valamint mesterképzésekre február 15-én éjfélig lehet a jelentkezni az E-felvételi felületén, kizárólag elektronikusan. Az E-felvételin keresztül az adatokat egy online felületen kell rögzíteni, amelynek használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvi.hu-n.


A már meglévő dokumentumok feltöltésére, a jelentkezés rögzítésére és a folyamat Ügyfélkapus hitelesítésére legkésőbb február 15. éjfélig kell hogy sor kerüljön. A jelentkezési határidőt követően az ügyintézési időszak indulásáig adatmódosításra, dokumentumfeltöltésre nincs lehetőség, azonban a sorrendet később, egy alkalommal április 20. és július 12. között módosítani lehet, illetve a később kézhez kapott dokumentumokat is addig lehet majd feltölteni, benyújtani. A felvételi eljárás során az Oktatási Hivatal kizárólag elektronikus úton e-mailben, vagy az E-felvételin keresztül küld tájékoztatókat, hivatalos dokumentumokat, postai úton nem.

2023-02-15 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>