Vissza

Megjelent a 2023-ra vonatkozó országos felnőttképzési ellenőrzési tervMegjelentette a Pest Vármegyei Kormányhivatal a 2023-ra vonatkozó országos felnőttképzési ellenőrzési tervet.

 

A Pest Vármegyei Kormányhivatal megjelentette a 2023-ra vonatkozó országos felnőttképzési ellenőrzési tervet. A terv ebben az évben „2. számú melléklet a Pest Vármegyei Kormányhivatal 2023. évi Hatósági Ellenőrzési Tervéhez Felnőttképzési tevékenységet folytató intézmények hatósági ellenőrzése” címmel a https://www.kormanyhivatal.hu/ oldalon érhető el. A tavalyi 72-höz képest 2023-ban összesen 50 felnőttképző található a listán. Ezek közül a legtöbb gazdasági társasági (kft., rt., bt.,) és egyéni vállalkozói formában működő felnőttképző. Az ellenőrzési tervben idén nem található szakképzési centrum, gazdasági kamara, de egy szakmai kamara és egy egyetem igen.


A Pest Vármegyei Kormányhivatal a tárgyévben elvégzett ellenőrzésekről minden tárgyévet követő év március 31-ig összefoglaló jelentést állít össze a felnőttképzésért felelős miniszter számára.

2023-03-11 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>