Vissza

Nevezési határidő a XI. Országos Fuvola-Duó Versenyre és a X. Országos Ádám Jenő DalversenyreMárcius 17. a nevezési határidő a XI. Országos Fuvola-Duó Verseny, valamint a X. Országos Ádám Jenő Dalverseny országos döntőjére.

 

2023. március 17. a nevezési határidő a XI. Országos Fuvola-Duó Verseny, valamint a X. Országos Ádám Jenő Dalverseny országos döntőjére a 2022/2023-as tanévben. A verseny a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.


Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. Az előbbi verseny döntőjére 2023. április 21. és 23. között, a második döntőjére pedig május 20-án és 21-én kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2023-03-14 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>