Vissza

Megjelent a felnőttképzési szakértői továbbképzés vizsgaszabályzat a 2023. tavaszi képzési időszakra vonatkozóanA Pest Vármegyei Kormányhivatal megjelentette a 2023. tavaszi felnőttképzési szakértői továbbképzéséről a tájékoztatását.

 


A Pest Vármegyei Kormányhivatal (mint felnőttképzési államigazgatási szerv) megjelentette a honlapján (https://www.kormanyhivatal.hu/) „A felnőttképzési szakértői továbbképzés vizsgaszabályzatát” a 2023. tavaszi képzési időszakra vonatkozóan.


A Vizsgaszabályzat kiterjed a felnőttképzési szakértői tevékenység folytatására való jogosultságra, a felnőttképzési szakértői nyilvántartásba történő felvételre, a továbbképzés formájára, a továbbképzésre történő jelentkezésre, a vizsgáztatás rendszerére, a felnőttképzési szakértői továbbképzés vizsgakövetelményeire, az írásbeli vizsga szabályaira, a vizsgateszt megtekintésére vonatkozó szabályokra, a jogorvoslatra, valamint a továbbképzés elvégzését igazoló dokumentumokra. A Szabályzattal egyidejűleg közzétételre kerültek a továbbképzésre, a rendes vizsgára és a pótvizsgára szól jelentkezési lapok is.

2023-03-31 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>