Vissza

Közzétették a következő tanév szakképzési tankönyvjegyzékétMúlt héten, pénteken közzétették a következő tanév szakképzési tankönyvjegyzékét.

2023. március 31-én tette közzé a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) a honlapján (https://www.nive.hu/) a 2023/2024-es tanévre szóló szakképzési tankönyvjegyzéket. A szakképzési tankönyvvé nyilvánításról a szakképzésért felelős miniszter döntött. A szakképzési tankönyvjegyzéket az NSZFH vezeti és végzi a szakképzési tankönyvvé nyilvánítással, annak módosításával, meghosszabbításával és megszüntetésével kapcsolatos döntés-előkészítő feladatokat.

A 436 oldalas, .pdf formátumban közzétett szakképzési tankönyvjegyzék tartalmazza a kiadói kódot, a legmagasabb árat, amelyen a kiadó az iskolai terjesztés keretén belül a tankönyvet az adott tanévben forgalmazhatja, a tankönyvvé nyilvánítási határozat számát és érvényességi idejét, a kapcsolódó kiadványok kiadói kódját és a tankönyv tömegét. A digitális tananyagok a szakképzésben tanulók és oktatók számára ingyenesen hozzáférhetők a KRÉTA keretében működő Digitális Kollaborációs Térben.

2023-04-04 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>