Vissza

Megjelent a 2023/2024-es tanévre szóló köznevelési tankönyvjegyzékÁprilis 1-jén megjelent a 2023/2024. tanévre vonatkozó köznevelési tankönyvjegyzék is.

Megjelent a 2023/2024-es tanévre szóló köznevelési tankönyvjegyzék. A köznevelési tankönyvjegyzéket az Oktatási Hivatal április 1-jén hozta nyilvánosságra honlapján (https://www.oktatas.hu/). A 648 oldalas kereshető verzióban és .pdf formátumban is megtalálható tankönyvjegyzék két fő részből áll: közismereti, a vallás- és hitoktatáshoz kapcsolódó tankönyvek.


A tankönyvjegyzéken szereplő adatok között megtalálható a tantárgy neve, a kiadói kód, a szerző vagy szerzők neve, az ajánlott iskolatípus, a kiadó neve, a tankönyv címe, az ajánlott évfolyam, a megjelenés helye és éve, az, hogy nyelvoktató vagy két tanítási nyelvű oktatás célját szolgálja-e a tankönyv, a tankönyv ára, a határozat száma, az érvényességi ideje, a kapcsolódó kiadványok, a kiadvány tömege, a kiadói kód és a kapcsolódó kerettanterv is. (A szakképzési tankönyvjegyzék a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján (https://www.nive.hu/) került közzétetelre 2023. március 31-én.)

2023-04-11 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>