Vissza

Május 10. a minősítési tervbe való felvétel határidejeMájus 10. a minősítési tervbe való felvételre határideje a pedagógus minősítési eljárásban hibás rögzítés esetén.


Hibás rögzítés esetén május 10. a minősítési tervbe való felvételre irányuló kérelem benyújtásának határideje a pedagógus minősítési eljárás keretében. Ha az intézményvezető a minősítő vizsgát, a kötelező minősítési eljárást, vagy – a pedagógus határidőig megtett kezdeményezése ellenére – a nem kötelező minősítési eljárásra való jelentkezést nem vagy hibásan rögzítette az informatikai rendszerben, a pedagógus a minősítési évet megelőző év május 10-ig, minősítő vizsga és a kötelező minősítési eljárás esetén pedig a foglalkoztatási jogviszony létesítése, vagy a pedagógus előmeneteli rendszer hatálya alá kerülés, vagy a felfüggesztésre alapot adó körülmény megszűnése esetén a rögzítés elmaradásának tudomására jutásától számított tíz napon belül kérheti a minősítési tervbe való felvételét.


A kérelmet az Oktatási Hivatalon keresztül kell benyújtani, amely az intézményvezető által az informatikai rendszerben rögzített adatok alapján ellenőrzi, hogy a pedagógus megfelel-e a minősítő vizsga, illetve a minősítési eljárás lefolytatása feltételeinek.

2023-05-09 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>