Vissza

A pedagógiai munka elemzéseAz iskoláknak július 1-ig kell nevelőtestületi értekezleten elvégezniük az éves pedagógiai munka elemzését.

Az egész éves pedagógiai munka elemzését, értékelését és hatékonyságának vizsgálatát minden tanév végén el kell végeznie az iskoláknak. A 2022/2023-as tanévben az első félév lezárását követően és a második félév lezárását (a középiskolában a május-júniusi szóbeli érettségi vizsgaidőszakot) követően, azaz aktuálisan a tanítási év utolsó napját követő tizenöt napon belül nevelőtestületi értekezleten kell az iskoláknak elvégezniük a pedagógiai munka elemzését, értékelését és hatékonyságának vizsgálatát.


Ez a határidő idén 2023. július 1-jén jár le. [A 2022/2023. tanév rendjére alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról szóló 368/2022. (IX. 29.) Korm. rendelet 1. § (3) bekezdése alapján az utolsó tanítási nap kivételesen június 16. (péntek).] A nevelőtestületi értekezletről készített jegyzőkönyvet tájékoztatás céljából meg kell küldeni az iskola fenntartójának.

2023-06-19 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>