Vissza

Megjelent a miniszteri döntés a 2024. évi pedagógusminősítési eljárásokba kerülésrőlPénteken megjelent a miniszteri döntés a 2024. évi pedagógusminősítési eljárásokba kerülésről.


2023. június 30-án megjelent a miniszteri döntés a 2024. évi pedagógusminősítési eljárásokba kerülésről. Az Oktatási Hivatal a honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett döntés érintettjei és intézményeik az Oktatási Hivatal informatikai rendszerében tekinthetik meg az erről szóló információkat.

A tájékoztató szerint a 2024. évi minősítési eljárásra rögzített 25.500 ezer pedagógus közül 22.000-en kerültek be a következő évi minősítési tervbe. A Hivatal a KIR személyi nyilvántartásában szereplő, az intézmények által rögzített adatok, továbbá a Hivatal felületére feltöltött és e-mailben elküldött dokumentumok alapján tette meg javaslatát a 2024. évben minősítési eljárásban részt vevő pedagógusok köréről. A minősítési tervbe bekerülteknek az e-portfólió, illetve a pályázat feltöltésére 2023. november 25-ig van lehetősége. A pedagógusok új életpályájáról szóló, jelenleg még el nem fogadott törvényjavaslat szerint a Pedagógus II. fokozat elérése a későbbiekben már nem lesz kötelező.

 

2023-07-03 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>