Vissza

Július 12-ig lehet módosítani a felsőoktatási felvételi sorrendetJúlius 12-ig lehet módosítani a felsőoktatási felvételi sorrendet.

A 2023/2024-es felsőoktatási tanévre történő felvételi eljárás szabályai értelmében a felvételizők 2023. július 12-ig pótolhatják a még hiányzó dokumentumaikat, és eddig módosíthatják a megjelölt szakok sorrendjét a felsőoktatási felvételi elektronikus rendszerében, az E-felvételiben (https://www.felvi.hu/).


Ezt összesen egyetlen alkalommal tehetik meg. A pontszámításhoz még szükséges dokumentumok az E-felvételi rendszer „Dokumentumok” menüpontjában tölthetők fel, és ugyanitt követhető nyomon elbírálásuk is. A sorrendmódosításra a jelentkezéskor megadott képzések sorrendjét illetően az E-felvételi „Sorrendmódosítás” menüpontjában van lehetőség, míg a személyes adatok változását a „Személyes adatok” menüpontban jelezhetik a felvételizők. A 2023 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan július 26-án hirdetik ki, amelyek elsőként a https://www.felvi.hu/ honlapon lesznek elérhetők.

2023-07-04 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>