Vissza

Megnyílt a 2024. évi pedagógusminősítési portfólió- és pályázati felületNemrég megnyílt a 2024. évi pedagógus-minősítési eljáráshoz kapcsolódó portfóliófelület.

Az Oktatási Hivatal nemrég megjelent tájékoztatása értelmében 2023. június 30-án megnyílt a 2024. évi Pedagógus I. és Pedagógus II. fokozatok minősítési eljárásaihoz kapcsolódó portfóliófelület (a kötelező Pedagógus II. eljárásba bekerült pedagógusok kivételével), valamint a Mesterpedagógus és Kutatótanár fokozatokhoz tartozó pályázati felület.

A 2024. évben minősítő vizsgán, minősítési eljárásban részt vevő pedagógusok és a nevelő-oktatómunkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottak köréről a köznevelésért felelős miniszter döntött az Oktatási Hivatal javaslata alapján. A Hivatal minden érintettnek értesítést küldött a 2024. évi minősítésre jelentkezés elbírálásáról, elutasítás esetén a fellebbezés lehetőségéről, a portfólió/pályázat feltöltésének módjáról, valamint – az érintetteknek – az eljárási díj befizetésének határidőre történő kötelezettségéről. Az e-portfólió és a pályázat feltöltésének határideje 2023. november 25. (A pedagógusok új életpályájáról szóló törvény alapján a Pedagógus II. fokozat elérése a későbbiekben már nem lesz kötelező.)

2023-07-11 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>