Vissza

Július 18-ig lehet pótolni a hiányzó dokumentumokat a felsőoktatási felvételi soránJúlius 18-ig lehet pótolni a külföldön szerzett érettségit vagy diplomát a felsőoktatási felvételi eljárásban.

Amennyiben egy jelentkező külföldön szerezte meg az érettségi bizonyítványát vagy diplomáját, akkor a 2023/2024-es felsőoktatási tanévre történő felvételi eljárás keretében egészen 2023. július 18-ig van lehetőségük a hiányzó dokumentumok pótlására. A dokumentumpótlás általános határideje július 12. volt, ám a külföldi bizonyítványok esetén majdnem egy teljes héttel később is benyújthatják a felvételizők a még szükséges papírokat.


Az idén megszerzett külföldi bizonyítványok és oklevelek is az E-felvételi (https://www.felvi.hu/) felületén tölthetők fel. A ponthatárokat várhatóan július 26-án hirdetik ki, és elsőként a Felvi.hu-n lesznek elérhetők. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása értelmében azok a felvételizők, akik a jelentkezéskor megadták mobilszámukat, már aznap SMS-értesítést is kapnak az eredményükről.

2023-07-14 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>